*Suomeksi *På svenska *In english *Auf deutsch
Suomeksi » Meren Helmet » Björkholm


Yritys ja yhteystiedot
Palvelut
Charter Helmet
Tuotepaketit
Perinnepurjehdus Houtskär
Meren Helmet
Pensarsyd
Villa Rainer
Björkholm
Äijälän Rusti
Villa Wolax
Kavalton tila
Kartano Helmet
Yhteydenotto
******

LOMASAARI BJÖRKHOLM
Björkholm sijaitsee Paraisten saariston eteläosassa 16 km Paraisten keskustasta ja 45 km Turusta. Saari on 1,3 km pitkä ja 0,5 km leveä. Granvikista saarelle on 2 km matkaa. Yhteysalus "Viken" joka liikennöi usean kerran päivässä kuljettaa teidät ja autonne mökillenne. Voitte luonnollisesti myös varata charterveneen kuljettamaan ryhmän Turusta suoraan saarelle.

MÖKIT

Olemme suunnitelleet mökkimme teidän viihtyvyydeksi. Mökeissä on täydellinen varustus mukavista sängyistä kahvinkeittimeen sekä avotakka. Tietenkin joka mökissä on oma puulla lämmitettävä sauna, sähkölämmitys, ulkogrilli, puutarhakalusteet, sekä lämmin että kylmä vesi ja suihku.

SAUNA

Hirsinen edustussauna sijaitsee aivan rannassa. Siinä on perinteinen aitokiuas, suihkut ja WC. Tilaa on 10-12 henkilölle. 

KAPPELI

Häät, kaste- ja muistotilaisuudet, konsertit...

Järjestä vieraillesi unohtumaton tapahtuma Björkholmin kappelissa - aidossa saaristoympäristössä. Vastaanoton ja tarjoilun voit kätevästi järjestää saaren uudessa kokoustilassa. Tunnelmallisessa kappelissa on 40 istumapaikkaa

KOKOUSTILAT

Kokoukset, koulutukset, juhlat, vastaanotot, leirikoulut...

Kokoontumishuoneemme 60:lle hengelle sopii hyvin kokouksille ja tapaamisille. Osallistujat voivat yöpyä mökeissä joista kaikki ovat varustettuja omalla saunalla. Rentouttava kalastusmatka kokouksen jälkeen lataa sinut jälleen huippukuntoon.

 

 

www.bjorkholm.parnet.fiArchipelago Adventures Turku
Kummeli Group Oy