*Suomeksi *På svenska *In english *Auf deutsch
Suomeksi » Kartano Helmet » Liedon Vanhalinna


Yritys ja yhteystiedot
Palvelut
Charter Helmet
Tuotepaketit
Perinnepurjehdus Houtskär
Meren Helmet
Kartano Helmet
Järppilän Kartano
Korpo Gård
Kuralan Kartanotila
Nautelan Kartano
Lofsdal Gård
Liedon Vanhalinna
Lottien tarina
Lauri Törni – Viipurista Vietnamiin
Yhteydenotto
******
Liedon Vanhalinna

 

Vanha Härkätie 111
21410 Vanhalinna


Kartanon Juhlasali (60 henk.) Uusklassissmia edustavan kartanon päärakennuksessa sijaitseva upea juuri kunnostettu kustavilaistyyliin kalustettu juhla- ja kokoustila, joka sopii erinomaisesti etenkin asiakastilaisuuksiin, karonkka- ja perhejuhliin .

Kartanoravintola (180 henk.) Vanhaan vuodelta 1919 olevaan kivinavettaan rakennettu lämminhenkinen, talonpoikaistyyliin sisustettu tilausravintola. Sopii erinomaisesti yritysten asiakastilaisuuksiin, seminaareihin (60-80 henk.) sekä perhejuhliin.

Kartanoravintolan vintti Kivinavetan vintti soveltuu hyvin kesäiseksi seminaari-, tarjoilu- ja tanssitilaksi.

Vuoripellon lato Maakunnan suurin hirsitalorakennus, jossa on pidetty iltamia, teatteriesityksiä ja väenkokouksia. Ladossa, jonka päädyissä on lankkulattia ja keskellä maalattia, voi kesällä järjestää vaikkapa latotanssit.


Sepän paja Rakennettu 1860-luvulla hoviseppämestari Rangellin kartanopajaksi. Paja ja sen läheisyydessä oleva romanttinen lampi mahdollistavat kokouksiin elämyksellisiä ateriointihetkiä, vaikka patikkaretken lomassa.

Kesäsauna 2,5 h (10) Aivan Aurajoen rannalla, nyttemmin korjattu, vuonna 1946 valmistunut ensimmäisiä sotakorvaukseksi suunniteltuja elementtisaunoja. Mahdollisuus tilata virvokkeita ja pientä suolaista.

 


Archipelago Adventures Turku
Kummeli Group Oy